Relatie- en rouwbegeleiding

Een van de grootte cadeaus van relaties is het geschenk van zelfkennis. Mensen voelen zich altijd aangetrokken tot mensen van wie we kunnen leren. De grootste waarde van relaties is dat er iemand getuige is van jouw leven. Dat iemand je werkelijk ziet zoals je bent en je ruimte geeft om te groeien. Veel relaties gaan stuk omdat je elkaar niet toestaat je verder te ontwikkelen. En soms raak je iets kwijt omdat je het niet langer nodig hebt. Zolang je niet volledig thuis bent bij jezelf, blijf je vervulling zoeken in een ander. Dat lukt nooit. De liefde is niet bedoeld om jouw wereld te complementeren, maar om deze te verruimen.

Het is niet zo moeilijk om liefdevol te zijn als iedereen zich precies zo gedraagt als jij wilt. Maar zo zit het leven niet in elkaar. Ieder mens is onvolmaakt en maakt fouten. Vergeving is dan ook cruciaal, het is een spiritueel medicijn. Door jezelf en anderen te vergeven word je werkelijk vrij.

Zolang je niet bereid bent te accepteren dat je voor de volle honderd procent verantwoordelijk bent, zul je nooit alles uit het leven halen wat erin zit.

Ervaar samen te groeien, door er samen over te praten met meer liefde, openheid, zelfreflectie, vertrouwen, acceptatie en respect voor elkaar.

Tevens bieden we begeleiding bij een rouwproces na verlies of (echt)scheiding. Je bent even de weg kwijt of weet niet meer goed hoe. Alles lijkt zo snel te gaan om je heen. Je voelt je alleen, eenzaam. Ervaar de steun van ander waar je je verhaal kwijt kunt, zodat we samen kunnen kijken hoe je verder op weg kunt gaan op je levenspad.Angst is simpelweg de afwezigheid van liefde.
Je hebt de sleutel zelf in de hand.