DE WITTE ROOS

Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapieën en Integrale Coaching

Wie ben ik

Mijn naam is Eveline Giero (1961) en ik ben een trotse moeder van een volwassen zoon en dochter.  Ik woon samen met Jan (1954) in Linne die ook 2 volwassen zonen heeft uit een eerdere relatie. Nu de kinderen de deur uit zijn, zijn we nog met zijn tweetjes samen met onze honden Scotty en Mylo. Onze passie is reizen naar diverse landen waar we  het heerlijk vinden om de cultuur aldaar op te snuiven gecombineerd met lekker relaxen.  

Eveline Giero

Naast de ruim 40 jaar ervaring in de reguliere gezondheidszorg als apothekersassistente heeft me de complementaire en holistische kant van de zorg altijd getrokken. Hierbij wordt de mens gezien als één geheel. Lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vanuit deze visie staat de mens centraal in plaats van de ziekte. 

En ja, ook ik probeer alle ballen in de lucht te houden en mijn best te doen binnen al mijn levensrollen. Door vallen en opstaan, en nog eens opstaan, weet ik waar ik blij en energiek van word en (her)ken ik mijn grenzen. Maar in de waan van de dag stap ook ik hier nog weleens overheen. Ik ben dus ervaringsdeskundige. Door hier bij stil te blijven staan maak ik keuzes en stel ik bij. Zowel op werkgebied als in mijn privéleven. Dat blijft een uitdaging.

De belangrijkste keuze is dat u de aangeboden hulp ziet als tijdelijk en zelf de verantwoording neemt om tot herstel te komen. U heeft elke dag om opnieuw te kiezen.

Ik werk aanvullend en dit houdt in dat in geval van bepaalde klachten, je eerst een arts dient te raadplegen.